 | (CHEMIA WYK 4.pdf Rozmiar 0,6 MB wszop ZZIP, III semestr, Chemia |
 | 1a pojpodst.pdf Rozmiar 1,3 MB wszop ZZIP, II semestr, Procesy i techniki produkcyjne, PITP laboratoria |
 | Drzewo Produktu Typu produkcja.pdf Rozmiar 1,2 MB wszop ZZIP, II semestr, Procesy i techniki produkcyjne, PITP laboratoria |
 | ESP.pdf Rozmiar 1,2 MB wszop ZZIP, II semestr, Procesy i techniki produkcyjne, PITP laboratoria |
 | PITP-Projekt-Karta przebiegu czynnosci plus harmonogram.pdf Rozmiar 2,2 MB wszop ZZIP, II semestr, Procesy i techniki produkcyjne, PITP laboratoria |
 | PITP-Projekt-PERT sciezka krytyczna projektu.pdf Rozmiar 1,1 MB wszop ZZIP, II semestr, Procesy i techniki produkcyjne, PITP laboratoria |
 | PITP test 2 2011.pdf Rozmiar 0,5 MB wszop ZZIP, II semestr, Procesy i techniki produkcyjne, PITP laboratoria |
 | SAP Drzewo produktu typu sprzedaz cwiczenie.pdf Rozmiar 148 KB wszop ZZIP, II semestr, Procesy i techniki produkcyjne, PITP laboratoria |
 | SUPER Drzewo produktu.pdf Rozmiar 57 KB wszop ZZIP, II semestr, Procesy i techniki produkcyjne, PITP laboratoria |
 | System produkcyjny.pdf Rozmiar 4,2 MB wszop ZZIP, II semestr, Procesy i techniki produkcyjne, PITP laboratoria |
 | test PITP-przykladowy.pdf Rozmiar 114 KB wszop ZZIP, II semestr, Procesy i techniki produkcyjne, PITP laboratoria |
 | D19740141Lj[1].pdf Rozmiar 0,7 MB wszop ZZIP, III semestr, Podstawy prawa pracy i ochrona własności intelektualnej |
 | 1.pdf Rozmiar 3,5 MB wszop ZZIP, III semestr, Podstawy prawa pracy i ochrona własności intelektualnej |
 | punkty skrajne i kwadraty i.pdf Rozmiar 108 KB wszop ZZIP, V semestr, RACHUNEK KOSZTÓW DLA INZYNIERÓW |
 | Budzetowanie.pdf Rozmiar 250 KB wszop ZZIP, V semestr, RACHUNEK KOSZTÓW DLA INZYNIERÓW |
 | Krotkookresowe rachunki problemowo-decyzyjne.pdf Rozmiar 133 KB wszop ZZIP, V semestr, RACHUNEK KOSZTÓW DLA INZYNIERÓW |
 | Codex Alimentarius.pdf Rozmiar 344 KB wszop ZZIP, IV semestr, Systemy zarządzania jakością |
 | Czym jest HACCP.pdf Rozmiar 247 KB wszop ZZIP, IV semestr, Systemy zarządzania jakością |
 | wymaganiia prawne HACCP.pdf Rozmiar 0,7 MB wszop ZZIP, IV semestr, Systemy zarządzania jakością |
 | GI instrukcje .pdf Rozmiar 0,7 MB wszop ZZIP, IV semestr, Grafika inĹĽynierska |
 | OTWP Gimanzjum 2012 Gruba II(1).pdf Rozmiar 230 KB Straz |